Eylül 29, 2023

Danimarka Kargo

ile admin

Danimarka Kargo

Danimarka Kargo taşımalarında Avrupa Kargo her alanda destek sağlamaktadır Danimarka’ya hafta içi her gün uçak kargo ile hafta sonu cuma günleri ise kendi araçlarımızla kara yolu ile servisimiz vardır. Danimarka’ya Uçak kargo diğer taşıma türlerine göre pahalı olmasının yanında son yıllarda artan bir grafik çizmektedir. Uçak kargonun tercih edilmesindeki en önemli sebep, kargoların alıcısına çok hızlı bir şekilde ulaşmasıdır. Zaman açısından hassas olan kargoların en etkili bir şekilde alıcısına ulaşmasının yolu uçak kargonun tercih edilmesidir. Avrupa Kargo Danimarka uçak kargo hizmetleri konusunda uzun yıllardan beri kurumsal veya bireysel müşteri taleplerine alternatif hizmetler sunarak gönderen ve alıcı memnuniyetinin yanında ülke ekonomisine de katkı sağlamaktadır.

Danimarka Hava yolu kargosuna alternatif olarak ise 2 farklı karayolu hizmetimizde bulunmaktadır, bunlardan ilki olan Ekonomi Ekspres kargo; hizmetimiz, Türkiye’den Danimarka’ya göndereceğiniz kargolar 5 ila 7 iş gününde adrese teslim edilir. Karayoluna ikinci bir alternatif teslimat şeklimiz ise Ekonomi Karayolu servisimizdir, bu hizmetimizle 10 ila 15 iş gününde kargolarınız adreslerine ulaşır hem hava yolu hem ekonomi ekspres karayolu hizmetimize nazaran daha uygun fiyatlara teslim olurken, bu hizmetimizin en büyük özelliği tüm gümrük ve vergiler dahil teslimat yapmamızdır. Ayrıntılı bilgi için lütfen müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçiniz.


Danimarka Kargo Fiyatları?

Danimarka Kargo Fiyatları?

Danimarka kargo fiyatları hesaplamak Avrupa Kargo ile çok kolay, fiyat hesaplama araçlarını kullanarak UPS, TNT, FedEx, DHL gibi uçak kargo firmaların size özel indirimli fiyatlarını ve aynı zamanda Avrupa Kargo ile karayolu fiyatlarında görebilirsiniz.

Kargonuzun hesaplaması yapılırken kilogram cinsinden ağırlığı veya kapladığı hacim (desi)  ele alınır ve hesaplama yapılır.

Hesaplama aracı ile kargonuzun ne kadar bir ücret karşılığı ve süresinde Danimarka’ya ulaşacağını görebilirsiniz.

Danimarka Uçak Kargo Fiyatları?

Danimarka’ya yapacağınız uçak kargo gönderimlerinde 0,500 Kilo/desi bir gönderi için 25€ fiyat çıkmaktadır /10 Kiloluk bir gönderide 150 € / 20 Kiloluk bir gönderide ise 200€

Burada dikkat ettiyseniz gönderi ağırlığınız arttıkça birim maliye fiyatınız düşmektedir, 10 kiloluk bir gönderi için birim maliyetiniz 15€ / 20 kiloluk bir gönderiniz için birim maliyetiniz 10 € düşüyor, eğer +40 kilo bir gönderdiniz olursa spot fiyat uygulaması yapılır, yani birim maliyetiniz sabitlenir Danimarka için +40 ve üzeri gönderileriniz birim maliyetiniz 7€ düşer

50 kiloluk bir gönderi için 50×7=350€ öderken 100 kiloluk bir gönderi için 100×7=700€ ödersiniz.

Danimarka Ekonomi Ekspres Fiyatları?

Danimarka için ekonomi ekspres hizmetinden yararlanabilmeniz için gönderinizin +40 kilo/desi ve üzeri olması gerekir, bu önemlidir, daha düşük gönderileriniz için uçak kargo kullanılmaktadır.

+40 Kilo ve üzeri gönderilerinizde otomatik olarak spot fiyat uygulaması yapılır ve gönderi ücreti olarak birim maliyetiniz 6€’dan başlamaktadır, örnek olarak 50 kiloluk bir gönderiniz için 50×6=300€ bir gönderim ücretiniz çıkar ekonomi ekspres gönderilerin bir diğer özelliği ise kilo ve hacminiz arttıkça birim fiyatınız yine düşer yine örnek vermek gerekirse +200 kilo ve üzeri gönderilerinizde kilo birim fiyatınız 5 € | +500 kiloluk bir gönderinizde birim maliyetiniz 4€ kadar düşer (500×4=2.000€ gibi)

Danimarka için Ekonomi Karayolu Fiyatları?

Danimarka ekonomi karayolu hizmetimizden yararlanabilmeniz birinci önemli nokta minimum ağırlık/hacminiz 20 kilo olmalı ve standart koli ölçüleri kullanmalısınız, bu ölçüler 60x40x40 veya 60x50x50 koli ebatlarından oluşmalı ve maksimum ağırlığınız 30 Kilo olmalıdır. (Farklı koli ölçüleri veya çavul benzeri gönderiler yapılmamaktadır.)

İkinci önemli nokta ise yalınca giyim ürünleri taşınmaktadır (bay, bayan, çocuk, bebek giyim, ayakkabı aksesuar çanta vb.) Kişisel eşya mobilya, gıda vb. Farklı yükler taşınmamaktadır.

Danimarka için ekonomi karayolu hizmetimizde koli başı fiyatlandırma geçerli olur 1 koli fiyatımız her şey dahil 90€ dur.

Türkiye gümrükleme, Danimarka gümrükleme masrafları, Danimarka iç vergileri ve benzeri tüm masraflar dahildir, kolinizi bize teslim edersiniz 90€ dışında hiçbir ek ücret ödemeden adresinizden teslim alırsınız.


Danimarka’ya Kargo Hesaplama Yöntemi

Danimarka'ya Kargo Hesaplama Yöntemi

 

Danimarka Kargo gönderimlerinde hacim hesaplaması olarak En X Boy x Yükseklik/5000 olarak formüle edilir.

Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken önemli bir konu var, eğer gönderiniz bir zarf değil koli ise, koli seçiminde bilinçli ve dikkatli olmak gerekiyor.

Zira gönderinin hacimsel ağırlığı kolinin büyüklüğünden direkt olarak etkileniyor, Eğer koli gereğinden büyük seçildiyse yapılan işlem sonucunda çıkacak değer yüksek olacaktır.

Kargo fiyat hesaplama da yüksek değer üzerinden gerçekleştirileceği için kargoyu gönderen daha yüksek ücret demek zorunda kalacak.

Bu durumla karşılaşmamak için en hafif gönderiyi en küçük kolide göndermek gerekiyor.

Eğer 60x40x40 ebadında bir koli ile 5 kilogramlık bir ürün gönderecekseniz, kilogram hesabına göre yaklaşık 4 kat fazla ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü işlem sonunda 19.2 sonucuna ulaşılacak. Gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı ise 5 kg. Kargo fiyat hesaplama, yüksek olan 19.2 değeri üzerinden devam edeceği için gönderenin cebinden daha yüksek kargo ücreti çıkacaktır.

Gönderinizin Hacimsel ağırlığını hesaplama ve çıkacak ücretleri görmek için tıklayınız.


Danimarka’ya Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?  


Danimarka’ya Kargo ile Gönderilemeyecek Ürünler

Danimarka’ya kargo ile gönderilemeyecek ürün gruplarının olduğu işlemler sırasında gözden kaçırılmamalıdır.   Ama unutulmaması gereken nokta, Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınması serbest değildir. Yanıcı ve yakıcı gönderileri işleme almak mümkün değildir.

Alacağınız Ürünler!

Türkiye’de alışveriş yaparken alacağınız ürünlere dikkat edin, yoksa gereksiz maliyetlerle karşılaşabilirsiniz. Bu linkten yasaklı ürünlerimizi görebilir, daha fazla bilgi için Avrupa Kargo ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ücretlere Dikkat!

Avrupa Kargo size birçok ücretsiz hizmet sunar, sürpriz ödemeler yapmaz, ancak her ülkenin vergi sisteminin farklı olduğunu unutmayın bu Danimarka içinde geçerlidir, bu nedenle Avrupa Kargo ödediğiniz vergilere müdahale etmez veya müdahale edemez. UPS, TNT, Fedex gibi firmalar ile teslimatı yapılan kargolarda oluşacak tüm vergiler kargonun alıcısına aittir.

Danimarka yasaklı gönderiler listesine, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Danimarka’ya Kargo Kaç Günde Ulaşır?

Uçak Kargo ile yapacağınız gönderilerde paketiniz bize ulaşır ulaşmaz aynı günün akşamı yurtdışı sevki yapılır.

Danimarka’ya ulaşım süreleri tatil günleri ve uzak bölge teslimatı gibi sebeplerden dolayı değişim gösterebilir.

Danimarka’ya Uçak kargo gönderileri 1 ila 3 günde adresine teslim olmaktadır.

Danimarka’ya Kara yolu ile giden gönderiler 10-15 iş gününde adrese teslim olur.

Danimarka’ya Ekonomi ekspres hizmetimiz ise 5-7 günde adrese teslim edilir.


Danimarka’ya Kargo İçin Sıkça Sorulan Sorular?


Türkiye’den Danimarka’ya Kargo Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye’den Danimarka’ya kargo fiyatlarını öğrenmek için, menüden “Gönderi” altında duran Fiyat Hesaplama linkine tıklamanız yeterli. Açılan sayfada ülke olarak Danimarkayı seçtikten sonra, kolinizin ağırlığı ile birlikte En, Boy ve yükseklik bilgisini girdiğinizde UPS, TNT, FedEx ve Avrupa Kargo olarak fiyatlar otomatik olarak gelmektedir. Danimarka için 0,5 kg taşıma rakamları 25 Euro’dan başlıyor ve dönemsel olarak değişiklik mümkündür.


Türkiye’den Danimarka’ya Kargo kaç günde gider?

Merkezimize ulaşan uçak kargo gönderileri her gün, aynı günün akşamı yurtdışı çıkışı yapılır (cumartesi ve pazar günleri hariç) yapılmaktadır. Uçuşu olan tüm Danimarka kargoları ortalama 1 ila 3 iş gününde teslim olur. Ekonomi ekspres gönderileriniz ise yine hafta içi her gün yurtdışı çıkışı yapılmaktadır Danimarka adreslerine ise 5-7 iş gününde adrese teslim olur, Kara yolu ile çıkışı yapılan gönderiler her hafta cuma günleri yurtdışı çıkışı yapılır ve Danimarka adreslerine 10-15 iş gününde teslim olur. Gümrükteki incelemeler, uzak bölge teslimatları ve zorunlu gecikmeler bu süreyi uzatır. 


Danimarka kargo takibi nasıl yapılır?

Avrupa Kargo, tüm gönderilerini TNT, DHL, UPS, FedEx ve kendi araçları ile çıkarmaktadır. Danimarka için hazırladığımız yurtdışı gönderileriniz için size verilen bir takip kodu vardır. Bu takip kodları ile tüm kargo takiplerinizi gerçekleştirebilirsiniz. AvrupaKargo.com adresindeki Yurtdışı Kargo Takip sayfasına, kargo takip numaranızı yazarak gönderinizin durumunu öğrenebilirsiniz veya Kargonuz hangi operatörü ile çıkarıldıysa, bizim dışımızda onların web sitesinden de online olarak takibini yapabilirsiniz.


Danimarka kargo fiyatlarını değiştiren etmenler nelerdir?

Danimarka ’ya kargo gönderirken maliyetinizi değiştiren 2 temel unsur vardır. Bunların birincisi gönderinizin ağırlığıdır. İkinci dikkat edilen konu ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Danimarka kargo gönderilerinde, bu iki değerden hangisi büyükse ona göre fiyat hesaplanır.


Türkiye’den Danimarka’ya en uygun fiyata kargo nasıl gönderilir?

Avrupa Kargo, Türkiye’nin en büyük online yurtdışı kargo toptancısıdır. Binlerce müşterisi bulunmakta ve çağrı merkezi her gün binlerce müşteri talebine yanıt vermektedir. Elindeki büyük hacimle, DHL, TNT, UPS, FedEx gibi global ekspres kargo taşıyıcılarıyla kurumsal anlaşmalar yapmasının yanı sıra kendi araçları ile Danimarka ’ya kargo yapar. Uluslararası göndericilerden aldığı indirimleri, avantajlı fiyatlar ile müşterilerine iletir. Danimarka’ya en ucuz kargo fiyatına ulaşmak için gereken tek şey, +90 212 668 57 57 numaralı müşteri hizmetleri hattını aramak. Ek olarak info@avrupakargo.com adresine email atabilirsiniz.


 Danimarka’ya en hızlı kargo hangisi?

Danimarka’ya acil kargolarınız için kullanabileceğiniz en doğru seçenek Avrupa Kargo olacaktır. Çünkü Avrupa Kargo, TNT, UPS, FedEx ve DHL ile özel anlaşmalıdır. Üstelik Pazar günleri hariç her gün yurtdışı çıkışı gerçekleşmektedir. Türkiye’den Danimarka’ya uçak kargo süresi 1 ila 3 iş günüdür.


 Danimarka’ya kargo nasıl gönderilir?

Danimarka ’ya kargo yollamak için yapmanız gereken, mümkün olduğunca sağlam ve küçük bir paket yapmanızdır. Kolilerinizin ölçüleri belli olduğunda, +90 212 668 5757 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayıp hem maliyetlerinizi öğrenirsiniz. Üstelik o ülke ile alakalı güncel bilgileri öğrenip, hem de kargo toplamalarınızı hızlıca yapmak mümkün.


Danimarka?

Danimarka

Danimarka İstatistiklerine göre, Danimarka’da yaşayanların %90,5’i Danimarkalı soyundandır ki bu da Danimarka nüfusunun 5 milyonuna tekabül eder.  Geriye kalan %9,5 ise komşu ülkelerden veya ağırlıklı olarak Bosnalı olan göçmenler tarafından oluşturulmaktadır. Söz konusu göçmenler 1983 yılında imzalanan Yabancı Yasası ile ülkeye gelmişlerdir. Danimarka göçün yanı sıra, yabancılara tanıdığı sığınma hakkı ile de ülkeye ‘ilticacı’ kabul etmektedir. İltica edenlerin sayıları 2001 yılından 2006 yılına kadar %84 azalsa da, ülkeye sadece 2006 yılında 1.960 ilticacı sığınmıştır.

Fyn ile Sjælland adaları arasındaki Storebælt (Büyük Kemer) Boğazı Danimarka nüfusu 2010 Mayıs ayında 5.557.709 olarak tespit edilmiştir. Ülke nüfusu, ağırlıklı olarak Büyük Kemer olarak tarif edilen boğazın doğusunda yer alan Sjælland adasında yer alır. Her ne kadar Sjælland (Zeland) adası 9,622 km² (3,715 sq mi) büyüklüğünde, Danimarka’nın sadece %22.7’si olsa da, ada hem ülkenin başkenti olan Kopenhag‘ı içerisinde bulundurmakta, hem de ülke nüfusunun %45’ini (2.465.348) içerisinde barındırmaktadır. Ülkenin geriye kalanı olan batısında ise; yani Fyn (Fünen) Adası’nda ve Avrupa anakarasına bağlı olan Danimarka’da, 3.010.443 kişi yaşamakta ve 32,772 km² (12,653 sq mil) alan kaplamaktadır.

2006 sayımına göre; ülkenin ortalama yaşı 39,8’dir. Bir kadına 0,98 erkek düşmektedir. Okur yazarlık oranı (15 yaş üstünde) ise %98,2 olan Danimarka’da doğum oranı 1,74’tür.

Ülkede Danca ülkenin resmî dilidir. Ayrıca Almanca ve İngilizce de halk arasında geniş şekilde konuşulan dillerdir.

2006 rakamlarına göre; Amerika’da yaşayan insanların 1.516.126 Danimarka soyundan gelmektedir. Ayrıca Kanada’da ise 200.035 Danimarkalı soyundan gelen kişi yaşamaktadır.

Kaynakça : https://tr.wikipedia.org/wiki/Danimarka


 

Türkiye’den Danimarka’ya hızlı ve ekonomik kargo ile paket veya evrak gönderimi ve anlık fiyatlar için TIKLAYINIZ